Häämessujen aika!

Alkuvuoden häämessuilta otetaan vauhtia kesän hääjuhlasesonkiin. Messuilla riittää kävijöitä ja odotukset ovat korkealla niin järjestäjillä, kävijöillä kuin omia palveluita ja tuotteita esittelevillä yrityksilläkin.

Vuoden energisimmät ja rakkaudentäyteisimmät messut kokoavat satoja yrittäjiä yhteen Suomen suurimmissa kaupungeissa. Käytävillä vaeltaa runsaslukuinen määrä kirkassilmäisiä morsiamia ja kaasoja, saattaapa siellä näkyä muutama sulhanenkin, täynnä odotusta ja unelmia. Suunnitelmia on tehty kuukausia ja vihdoin pääsee valitsemaan omiin häihinsä sopivimmat elementit koruista kukkasiin ja hääleikeistä musiikkiin ja asusteisiin.


ETELÄSTÄ POHJOISEEN

Häämessuhumu alkaa Helsingistä, Mennään naimisiin -messut pidetään Wanhassa Satamassa 12.-13.1.2019. Heti seuraavana viikonloppuna kokoonnutaan Love Me Do January Fair -messuille Kaapelitehtaalle 19.-20.1.2019. Turussa häämessut pidetään Logomossa 26.-27.1. Samaisena sunnuntaina, eli 27.1. voi suunnata myös Lappeenrantaan. Yhden päivän häätapahtuma järjestetään Kehruuhuoneessa. Tapahtuman järjestäjinä on Kehruuhuoneen lisäksi paikalliset yritykset Kattava Catering, Kello- ja kultasepänliike HJ Suninen Oy, Salon Leena Kolari.
Oulussa häämessuillaan Areena Oulu Terminaalissa lauantaina 2.2. Tampereelle suunnataan heti seuraavana viikonloppuna, 9.-10.2. Tällä kertaa messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen TähtiAreenalla. Samalla vastuu messujen järjestämisestä siirtyy Tampereen Messut Oy:n tapahtumatoimistolle Finland Eventsille. Seuraavaksi ovatkin vuorossa Jyväskylän häämessut, 16.2. tapahtumapaikkana Jyväskylän paviljonki. Onkohan olemassa yhteistä sarjalippua näiden kaikkien häämessujen kävijöille?


Häämessuhumua Mennään naimisiin -messuilta Wanhasta Satamasta viime vuodelta.
Au3 Kultaseppien osastolla kiinnostuneita kävijöitä riitti mukavasti. Helsingin seudulla kahden päivän messuille riittää ihmisiä tungokseen asti.