Koruja lahjaksi

Pop up -verkkokauppa Kotimaisten korujen joulukauppa tekee korulahjan ostamisen helpoksi kuluttajille ja nostaa samalla koruntekijöitä ja korualaa esille. Kotimaisten korujen joulukauppa on verkossa tapahtuva myyntitapahtuma verkkokaupan muodossa, sen toteuttajana on Jules & Beryl. Joulukauppa palvelee 26.11.2020 – 6.1.2021.

Liia Jewelleryn hopeinen KUULAS -solmioneula

Nimensä mukaan verkkokauppa esittelee Suomessa valmistettuja tuotteita kotimaisilta koruntekijöiltä. Kaupassa on laaja, n. 400 korutuotteen monipuolinen valikoima, josta löytyy sopivia joululahjoja monenlaisille lahjansaajille. Joulukaupassa 24 korualan yrittäjää myyjät tuotteitaan suoraan kuluttajille. Kauppa tarjoaa myös palvelun, jonka avulla asiakkaalle etsitään mieleinen koru alan toimijoiden verkostosta, mikäli sellaista ei kaupan valikoimasta löydy.

Kultaseppämestari Harri Syrjäsen muotoilema ja valmistama “Mehiläisen siipi” sormus. Materiaalina 925 pitoista hopeaa, ei nikkeliä. Kivi kirkas Topaasi. Koru on mukana Vuoden koru 2021 -finaalissa.

Koruja ostetaan myös yhä useammin itselle. Tästä syystä joulukauppa pitää ovet avoinna loppiaiseen asti, jolloin ostoksia voi tehdä rauhassa joulukiireiden jälkeenkin.

Linkki Joulukauppaan: https://www.julesandberyl.fi/joulukauppa/