Vuoden kaunein sormus -kilpailun äänestys käynnissä!

Vuoden kaunein sormus 2019 kilpailun finalistit on julkaistu ja nyt äänestetään!

Millainen sormus tekee juhlastasi juhlan? Vuoden kaunein sormus 2019 -kilpailun finaaliin valikoitui 10 sormusta, joita yleisö voi nyt äänestää verkossa.
Yllättävimpiä finalisteja ovat tänä vuonna mm. Kultaseppä Kulmalan Pullakahvi ja Superviraston Vähänks meillä on kivaa -sormus. Klassisempaa sormuskauneutta edustavat mm. Petri Pulliaisen Gala ja Korkeila Helsingin Loiste. Löydä oma suosikkisi ja kiritä se voittoon!

Kilpailuun osallistui tänä vuonna lähes 70 sormusta, joista korualan, designin ja viestinnän ammattilaisista koostunut raati valitsi 10 finalistia. Yleisöäänestys on käynnissä netissä Häät.fi:ssä 31.10.2019 saakka. Nettisivuilla esitellään finaaliin yltäneet sormukset ja tarinat niiden taustalla. Sormuksiin voi tutustua ja suosikkiaan äänestää myös Messukeskuksessa 18.–20.10. järjestettävillä I love me -messuilla Vuoden kaunein sormus 2019 -osastolla.

Kilpailun järjestävät Häät-media ja I love me -messut. Voittajasormuksen suunnittelija palkitaan Suomen Messusäätiön lahjoittamalla 3000 euron stipendillä.

Tutustu Vuoden kaunein sormus -kilpailun finalistisormuksiin, niiden taustatarinoihin ja tekijöihin & äänestä omaa suosikkiasi:

https://www.haat.fi/artikkeli/aanesta-vuoden-kaunein-sormus-2019