Korutrendit pukeutumisessa 2020!

Jos on yhtään trendsettereitä uskominen, on vuoden 2020 uusissa tuulissa kaikenlaista outoa ja kiinnostavaa pukeutumiskoruista ja arvokoruista pitävälle tyylinaiselle. Nyt leikitellään yllättävyydellä, mittasuhteilla, ja epäsymmetrisyydellä.

Trenditietäjät kertovat, että värillisten ja värikkäiden korujen aika ei ole ohi, vaan ne jatkavat upeaa voittokulkuaan. Värilliset jalokivet ja värikkäät pukukorut herättävät huomiota ja ihailua. Yhdisteltynä hyvinleikattuihin, laadukkaista materiaaleista toteutettuihin asuihin, olet kuningatar niin arjessa kuin juhlissakin.

Toisena vahvana trendinä on epäsymmetrisyys, ja tänä keväänä sitä toteutetaan ainakin korvakoruissa. Kevään erikoisin trendi on nimittäin vain yhdellä korvakorulla koristautuminen. Mitä näyttävämpi ja isompi, sen parempi. Kantaaottavuudesta plussaa!

Ketjut ovat ehkä tehneet tuloaan jo jonkin aikaa, mutta nyt ne otetaan käyttöön ylisuurina. Pukukoruina ne muistuttavat jo kettinkiä enemmän kuin ketjukorua, mutta ehkä suomalaisittain kaivamme kaapista isän vanhat messevät kultaketjut ja lähdemme baanalle. Ketjukoruihin kannattaa yhdistää myös ketjuista tehdyt korvakorut. Huomio on taattu.

Helmikorut ovat vuoden 2020 must juttu. Tässäkin pätee ajatus, että mitä isompaa ja runsaampaa sen trendikkäämpää. Helmikoruja voi yhdistellä rempseästi päällekkäin kaulallle, käsiin ja jopa hius- ja pääkoruksi.

Suuret korvarenkaat ovat kestosuosikki. Ne ovat olleet muodissa jo pidemmän aikaa, mutta jatkavat trendsetterin valikoimassa. Korvarenkaissa valikoima ylettyy niin kevyisiin ja ohuisiin, kuten myös paksuihin ja näyttäviin korvarenkaisiin. Koko yhdistää: isoa pitää olla.

Olisiko niin, että maailma on niin ennalta-arvaamaton ja hullu näinä päivinä, niin muoti ja trendit vastaavat siihen samalla mitalla? Mene ja tiedä, mutta jos haluat olla se tyylikkäin tyyppi, jonka nähdään liikkuvan kaupungilla takuuvarmasti ajan hermolla, ota nämä vinkit talteen!

Linkkejä tulevan vuoden korutrendeihin liittyen:

https://www.harpersbazaar.com/fashion/trends/g29038434/spring-2020-jewelry-trends/

https://www.vogue.com/article/the-top-jewelry-trends-of-spring-2020

https://www.whowhatwear.co.uk/jewelry-trends-spring-summer-2020

Teksti: Kello & Kulta -lehden toimitus. Kuvat: kuvakaappaukset Harper’s Bazaarin sivustolta.