Sadan Vuoden Lahjat – Kultakeskus Oy 100 vuotta -näyttely Suomen Kellomuseossa

Sadan Vuoden Lahjat – Kultakeskus Oy 100 vuotta -näyttely Suomen Kellomuseossa sukeltaa yhtiön tarinaan eri teemojen ja esineiden kautta. Sadan vuoden aikana Kultakeskuksen tuotteet ovat olleet vahvasti mukana suomalaisten elämässä. Arkea, juhlaa, sotaa ja rakkautta peilaavat esineet herättävät nostalgisia tunteita ja kertovat miten monipuoliseen ilmaisuun jalometalli taipuu. Näyttely on auki Kellomuseossa Espoon Weegee -talossa 24.5.2018-7.4.2019.

Suomen Kellomuseon erikoisnäyttely juhlistaa Pohjoismaiden suurimman jalometallitehtaan monivaiheista ja kiinnostavaa tarinaa. Mistä kaikki sai alkunsa 100v sitten, miten kultaseppien oma tehdas syntyi? Lue juttu Kello & Kulta -lehdestä!

Kellomuseon näyttelyssä nähdään esineitä joita harvoin, jos koskaan, on ollut julkisesti esillä. Mittava luonnos- ja valokuva-arkisto on inspiroinut näyttelysuunnittelua. Myös haastatteluja ja vanhaa filmimateriaalia on esillä. Kultakeskuksen avuliaan henkilökunnan avustuksella sata vuotta on ollut historiallisen upea matka. Toivotamme kaikki tervetulleeksi tutustumaan näyttelyyn ja sen oheistapahtumiin!

Lisätietoa:
Facebook: Suomen Kellomuseo
Instagram @kellomuseo #kultakeskus100 #sadanvuodenlahjat
www.kellomuseo.fi